onsdag den 26. marts 2014

Cuddly ball of fur

Sådan her så Max ud for ca. 15 minutter siden. Hvis det ikke var for den lille ørespids, man kan ane øverst til venstre, ville det være ret svært at se, hvad der er hoved, og hvad der er hale på ham - bogstaveligt talt. 


Bare for god ordens skyld: Sådan her ser han ud, når han er rettet ud, så man ikke er i tvivl om, hvad der vender hvilken vej :)


Jamen, er han ikke bedårende? Jeg er i hvert fald helt forelsket <3

15 kommentarer:

 1. Åh, smukke dyr! Og så fluffyyyy :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Max takker - og ja, der er del fluff at holde styr på :)

   Slet
 2. love your blog)Its amazing)
  would you like to follow each other?)

  xoxo
  Christy

  SvarSlet
 3. Haha, njurh, han får da ens hjerte til at smelte (på begge billeder) :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er han smuk :-) Wauw

  Knus
  www.blogaboutmia.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mia - også fra Max. Når han gider, er han vældig fotogen. Han plejer at lukke øjnene, for så ved han, at jeg hurtigt giver op :)

   Slet
 5. Wauw, hvor er han altså smuk!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Debbie! Jeg elsker de racer med noget pels at begrave fingrene i :)

   Slet
 6. Hvor er han en lækker pelsbold. Han minder mig faktisk lidt om vores Ozzy, bare i en anden farve. Tog lige en kort tur ned af din forside og så, at han er med på næsten alle billeder, jeg så :D Det elsker jeg lidt, for det viser, at han er i centrum, lige sådan som det skal være for en kat ;) Sådan er det også med vores.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar, Christina. Du har helt ret: Han har en meget stor plads i mit liv, som alle mine katte har haft. Det viser sig også tydeligt, når jeg kigger på mine instagrambilleder :)

   Slet
  2. Jeg kan også tydeligt se det på mine billeder, for der er de med på rigtig mange af dem. Har tonsvis af billeder liggende af dem og de katte, vi har mistet. De har heldigvis lært at være tålmodige over for kameraet, for de er mine bedste modeller :)

   Slet

Hvad synes du? Smid en kommentar.